تردد و جا به جایی افراد و اشیا بر روی سطوح کف می تواند ضمن آلوده نمودن سطوح خط و خش های بسیاری را نیز بر روی کفپوش ها ایجاد نماید. مسلما ماندگاری بلند مدت آلاینده ها بر روی سطوح کف و همچنین وجود خط و خش ها جلوه های بصری محیط را به میزان زیادی کاهش داده و تاثیرات نامطلوب و نا خوشایندی بر روی مخاطبان خواهد داشت. اگر چه استفاده از شیوه های سنتی و دستی نظافت تا حدودی می تواند آلاینده های سطحی انباشته بر روی سطوح کف را حذف نماید، اما از توان لازم و کافی برای حذف خط و خش ایجاد شده بر روی کفپوش ها بر خوردار نمی باشد.
در چنین شرایطی استفاده از دستگاه های مکانیزه وتخصصی راهکار مناسب و ایده آلی برای شستشوی عمیق و لایه برداری از روی سطح می باشد.اما با توجه به اینکه هزینه خریداری دستگاه های تخصصی چون پولیشر بالا می باشد، اجاره پولیشر راهکار مقرون به صرفه ای برای بر طرف نمودن نیاز های نظافتی محیط می باشد. رعایت اصول کاری و داشتن مهارت کافی در استفاده از پولیشر می تواند راهنمای خوبی برای کاربران بوده و میزان بهره وری در اجاره پولیشر را افزایش دهد. در ادامه به بررسی مرجله به مرحله کار با دستگاه پولیشر می پردازیم:
اساس عملکرد دستگاه پولیشر
پولیشر دستگاهی مکانیزه متشکل از برس یا پد، مخزن آب تمیز و دسته قابل تنظیم می باشد. حرکت دورانی برس یا پد این دستگاه با سرعت بالا موجب حذف لایه های آلاینده ها از روی سطوح می گردد. گرمای حاصل از چرخش پر سرعت برس یا پد این دستگاه،موجب ایجاد سطوحی صیقلی و کاملا درخشان می گردد. دسته این دستگاه قابل تنظیم با فیزیک کاربر بوده وهمین امر موجب سهولت در کابری آن می گردد.
مرحله اول: تخلیه محیط
به منظور فراهم نمودن فضای لازم برای حرکت دستگاه پولیشر، تمامی وسایل موجود در محیط اعم از میز ها و صندلی را از محیط خارج نموده یا با انتقال آنها به سمت دیوار ها فضای لازم برای حرکت و قدرت مانور دستگاه را فراهم نمایید.
مرحله دوم: انتخاب پد یا برس مناسب با نوع عملیات
با توجه به اینکه عدم تناسب سختی سطوح و زبری پد یا برس، خود می تواد عاملی برای آسیب کفپوش ها و ایجاد خط و خش بر روی آنها باشد، انتخاب برس یا پد مناسب با جنس کفپوش ها و نوع عملیات نظافتی از اهمیت ویژه ای برخوردارمی باشد.
مرحله سوم: شروع عملیات از کناره ها و دور ترین بخش از درب ورودی
شروع عملیات از دور ترین بخش نسبت به درب خروجی مانع از تردد بر روی سطوح صیقل داده شده می گردد.. در نتیجه عملیات با کیفیت بالاتری پایان می پذیرد. در نتیجه به منظور داشتن کیفیت بالاتر بهتر است تا عملیات را از دودر ترین بخش نسبت به درب خروجی به انجام رساند.
مرحله چهارم: استفاده از مواد مخصوص جلادهی
در صورتی که واکس یا مواد مخصوص جلا دهی در دسترس می باشد، می توان از این مواد مستقیما بر روی برس یا پد دستگاه استفاده نمود و یا مواد را بر روی سطوح کف پاشش نمود و پس از آن دستگاه را روشن نمود.
مرحله پنجم: مطالعه دفترچه راهنما
مطالعه دفترچه راهنما برای اجاره پولیشر به منظور آشنایی هر چه بیشتر و بهتر با عملکرد کنترل پنل دستگاه امری لازم و ضروری می باشد. مسلما داشتن اطلاعات کافی در مورد عملکرد هر یک از کلید های دستگاه، کار با آن و کنترل دستگاه را تسهیل می نماید.
مرحله ششم: پوشش دهی کامل کفپوش ها
داشتن الگوی ذهنی جهت حرکت دستگاه، امری مهم و کاربردی در پوشش دهی کامل کفپوش ها می باشد. بدین معنی که حرکت منظم دستگاه بر روی سطوح کف امکان دسترسی به همه بخش ها را به راحتی فراهم نموده و مانع از جا افتادن بخشی از سطح می گردد.