اجاره انواع تجهیزات، ابزارهای تخصصی و نظافت صنعتی

در رنت ابزار می توانید به صورت آنلاین و سریع تجهیزات مورد نظر خود را انتخاب نموده و در بازه زمانی مشخص ابزار تخصصی را اجاره نمائید.

اجاره واترجت

آشنایی با بخش های مختلف واترجت صنعتی

فهرست مطالب

واترجت یا شوینده فشار قوی با استفاده از آب پرفشار سطوح مختلفی را شستشو می نماید. از این دستگاه برای از بین بردن آلودگی سطحی و مخصوصا سخت و عمیق استفاده می شود. پمپ واترجت با ایجاد آب با فشار بالا باعث افزایش سرعت در شستشو می گردد.

همین امر موجب صرفه جویی در مصرف می گردد. این دستگاه ها دارای انواع مختلفی از کارواش خانگی گرفته تا واترجت صنعتی می باشند که بر اساس توان، فشاری کاری و حجم آب خروجی در محیط های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. اساس کار تمامی مدل های واترجت به یک شکل می باشد و همه آن ها از چند بخش اصلی تشکیل شده اند. برای استفاده از واترجت با توجه به نیاز می توان با خرید واترجت و یا اجاره واترجت امور مربوط به شستشو را انجام داد. در صورتی که موارد شستشو به صورت روزانه باشد در این حالت استفاده از دستگاه زیاد است و خرید یک دستگاه واترجت توصیه می گردد.

اما اگر استفاده از دستگاه واترجت صنعتی به صورت موردی به طور مثال یک یا دو بار در سال باشد، در این حالت خرید آن توصیه نمی شود و با اجاره واترجت می توان در عین صرفه جویی اقتصادی، عملیات را به خوبی انجام داد. در هر صورت با خرید و یا اجاره واترجت بهتر است با بخش های مختلف دستگاه شوینده پرفشار آشنا بود. در ادامه بخش های اصلی یک واترجت صنعتی شرح داده شده است.

بخش های مختلف واترجت صنعتی

در صورت خرید یا اجاره واترجت صنعتی آشنایی با بخش های مختلف این دستگاه بسیار مفید خواهد بود. در صورت خرید دستگاه تمامی هزینه های مربوط به تعمیر، نگهداری و خرابی دستگاه مربوط به مالک آن می باشد. اما در صورت اجاره واترجت در صورتی که خرابی دستگاه به علت استفاده نادرست اجاره کننده باشد به عهده او خواهد بود، در غیر این صورت هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری به عهده مالک دستگاه یا شرکت اجاره دهنده می باشد. آشنایی با بخش های مختلف دستگاه شوینده پرفشار برای دقت در استفاده صحیح و جلوگیری از خرابی های احتمالی بسیار قابل اهمیت است.

شلنگ فشار قوی

آب پرفشار خروجی از پمپ واترجت به وسیله شلنگ فشار قوی به به لنس و تفنگی منتقل می شود. برای این کار نمی توان از شلنگ های معمولی استفاده نمود زیرا توان تحمل این فشار را نخواهد داشت. در صورتی که واترجت صنعتی تر و پرفشار تر باشد، ضخامت این شلنگ نیز بیشتر خواهد بود تا تحمل فشار آب را داشته باشد. برخی از مدل های واترجت دارای قرقره شلنگ جمع کن هستند.

تفنگی

تفنگی بعد از شلنگ فشار قوی قرار دارد و برای کنترل پاشش آب می باشد. با فشار دادن تفنگی آب پرفشار از طریق لنس و نازل پاشش می شود، اما با رها کردن تفنگی پاشش آب قطع می شود. در برخی مدل ها با رها نمودن تفنگی موتور دستگاه به طور خودکار خاموش می شود.

در برخی از مدل ها با استفاده از تفنگی می توان فشار آب خروجی را تنظیم نمود. تمامی تفنگی ها برای جلوگیری از روشن شدن تصادفی دستگاه، مجهز به قفل امنیتی می باشند.

لنس

لنس اتصال بین تفنگی و نازل می باشد. این لوله پلاستیکی باعث می شود کاربر در هنگام استفاده از دستگاه فاصله ایمنی خود را از سطح حفظ نماید. در این حالت هیچ گونه خطری در رابطه با تماس با فشار بالای آب برای کاربر وجود نخواهد داشت.

واترجت ها در ساده ترین حالت دارای یک لنس هستند اما در مدل های پیشرفته تر لنس های مختلف برای کاربرد های مختلفی وجود دارد. لنس زاویه دار نیز برای زیرشویی خودرو در کارواش ها مورد استفاده قرار می گیرد.

نازل

بعد از لنس، نازل قرار دارد که انتهایی ترین بخش واترجت در زمان پاشش است. آب پرفشار از لنس به نازل رسیده و سپس به سطح مورد نظر پاشش می شود. نازل برای تعیین نحوه پاشش آب به سطح می باشد.

نازل ها بر اساس مدل پاشش آب به سه نوع سوزنی، تخت و دوار تقسیم می شوند. این نازل ها متناسب  با نوع آلودگی و سطح مورد نظر  انتخاب می شوند. از این نازل ها برای سطوح خاصی استفاده می شود و باید توجه نمود که ممکن است به برخی سطوح دیگر آسیب برساند و موجب آسیب به رنگ آن ها شود.

منبع تغذیه

منبع تغذیه واترجت ها بسته به مدل می توان برق و یا سوخت فسیلی باشد. بسته به محیط و نوع کاربرد هریک از مدل های شوینده پرفشار مورد استفاده قرار می گیرند. مدل های برقی برای شستشوی های خانگی و صنعتی می باشند و مدل های دیزلی و بنزینی برای کاربرد های سنگین و حجم بالا مورد استفاده قرار می گیرند.